Tarina alkaa.... (Jos haluat lukea niin mene kuvan alpuolelle ja paina "lue lisää")

Virtuaalikennel Tunturimaan tarina alkaa.

Julkaisen siis joka päivä lyhyen tarinapätkän Tunturimaan tapahtumista (tarinaa, Tunturimaata ei ole olemassa real life)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prrrrrrrrr...Vanha vekkarikello soi rämisten. Nousen sängystä ylös,tunturimaan päärakennuksen yläkerrassa. Huoneeni sängyltä nousee myös lapinporokoiranpentu Alma . Nostan sen syliini, ja kävelemme portaat alas .

Kun olen ruokkinut päärakennuksen koirat,suuntaan pihan muille rakenuksille.
(tässävaiheessa paljastuu mitä ne ovat😀) Astun sisään kennelrakennuksen vieressä olevaan rakennukeen. Olen tullut henkilökunnan,ja mäyräkoirien asumukseen. (hoitajia haussa) 
Laitan Serafinalle ,Abballe, ja Adelelle kaulapannat, ja vien ne ulkotarhaan.

Kun olen vienyt kaikki koirat ulkotarhaan, suuntaan toiselle punaiselle rakennukselle.
se on agility- esteiden säilytys varasto. Otan sieltä putken , ja pari pujottelukeppiä.
Lähden kävelemään takapihalle, missä seisoo ns.agilitykenttä. Alan harjoitella näitä esteitä toisen lapinporkoiramme Tuikkeen kanssa. Pujottelu sujuu hyvin, mutta putken läpi se  ei suostu menemään, vaikka kuinka namilla houkuttelin. Tämän jälkeen siivosin agility-esteet, ja vien Tuikkeen takaisin  tarhaan. Päätän kuitenkin harjoitella pujottelua Milckyn kanssa, joten laitoin pujottelukepit takaisin.



kuva: shuttestock/Pixabay


Harjoittelun jälkeen: Vien mäyräkoirat, ja kultaisetnoutajat vuorotellen lenkille. Lopuksi vien vielä shetlanninlammaskoirat, ja lapinporokoirat lenkille.

Kommentit